Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Kristoffer Ekström 33 min

Målfest, 17 minuter och nytt hattrick i Torps segermatch mot Skivarp. Matchen mot Skivarp på lördagseftermiddagen blev aldrig till någon match. Allt var över efter 17 minuter. I matchens 6:e minut får Torp en hörna. Martin Rengbo slår den och Anders Nilsson går upp och nickskarvar bollen till Martin Jönsson som kan slå in 1-0 från nära håll. I den 9:e minuten spelar Kristoffer Ekström bollen tillbaka till Martin Rengbo. Martin lyfter in ett inlägg som blir till en perfekt skottlobb där bollen seglar retfullt enkelt över Skivarpsmålvakten in i mål till 2-0. I den 14:e minuten tar Kristoffer Ekström sig fram på vänsterkanten och tittar upp in i straffområdet. Kristoffer slår en utsökt yttersida in till Anders Nilsson som möter direkt, pang 3-0 till Östra Torp. I den 17:e minuten spelar Martin Jönsson fram en boll till Kristoffer Ekström som pånytt tagit sig fram på vänsterkanten. Den här gången vänder Kristoffer inåt i straffområdet och placerar behärskat in 4-0. 4-0 efter 17 minuter!!! I den 18:e minuten slår Martin Jönsson ett inlägg som Kristoffer Ekström får foten på och bollen tar klockrent i ribban. I den 24:e minuten spelar Martin Rengbo upp bollen till Kristoffer Ekström som direktskarvar bollen fram till Anders Nilsson men målvakten lyckas göra en fin parad på Anders skott. I den 27:e minuten släpper Torp till ett friläge och Skivarp reducerar till 4-1. I den 32:a minuten slår Frank Brobeck ett underbart vänsterinlägg där Anders Nilsson nickar över från nära håll. I den 42:a minuten skarvar Kristoffer Ekström fram bollen till Anders Nilsson som pånytt är nära att göra mål men en back hinner täcka hans skott ut till hörna. Första halvlek slutar med en 4-1 ledning för Torp. I matchens 51:a minut rinner Skivarp igenom igen och ensam med Anders Ohlsson i Torpmålet gör Skivarpspelaren inget misstag och det är reducerat igen, nu fram till 4-2. Skulle det bli match av det hela nu då? Nej! Bara en minut senare, alltså i den 52:a minuten får Torp en frispark. Martin Rengbo lyfter in den och Anders Nilsson nickar behärskat in 5-2 för Torp. I den 56:e minuten slår Martin Rengbo ett fint inlägg där Mathias Herrström slår in 6-2. I den 59:e minuten slår Martin Jönsson en frispark som är menat som ett inlägg men bollen tar fart i luften och dimper ner i ribban! I den 69:e minuten slår Mattias Jönsson en underbar långboll från egen planhalva fram till Anders Nilsson som tar ner bollen elegant och vänder bort sin försvarare och dunkar upp bollen ottagbart i nättaket bakom en chanslös målvakt fram till 7-2. Ett nytt hattrick för Mr Nilsson som nu har gjort tre hattrick så här långt i seriespelet! I den 73:e minuten reducerar Skivarp till 7-3 på ett nytt friläge som dessutom var i misstänkt offside! I den 77:e minuten är det Kent Larssons tur att träffa ribban med ett inlägg. Torp gör en hel del byten under andra halvleken och luftar hela truppen. Torp vinner matchen med 7-3 och hakar på Västra Ingelstad i toppen. I nästa match väntar Skansen borta lördagen den 7:e juni klockan 14:00.